Pedicure

In onze praktijk helpen onze gediplomeerde pedicures u met de verzorging en het voorkomen of verhelpen van problemen aan uw voeten. Tevens zijn onze pedicures gespecialiseerd in de behandeling van de diabetische voet.

Als u wilt weten wat onze pedicures voor u kunnen betekenen laat u dan informeren over onze behandelmogelijkheden en laat u van een vrijblijvend advies voorzien.

Voetreflexzonemassage

40 min. €52,50

Een voetreflexzone massage doet meer dan alleen maar ontspannen. Het is een eeuwenoude Oosterse behandelmethode om via massage van de voeten delen van het lichaam te behandelen. Zones op de voet staan via diverse energiebanen in verbinding met organen, spieren, botten, gewrichten, klieren en zenuwen. Deze zones worden de reflexzones genoemd. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt door middel van de voetreflexzone massage gestimuleerd. Hierdoor komt het lichaam weer beter in balans en kan het zich versterken, of zelfs helemaal herstellen. De voetreflexzone massage is gericht om uw lichaam zoveel mogelijk in balans te brengen, waardoor u zich na de behandeling een totaal ander mens zult voelen!