Pedicure

In onze praktijk helpen onze gediplomeerde pedicures u met de verzorging en het voorkomen of verhelpen van problemen aan uw voeten. Tevens zijn onze pedicures gespecialiseerd in de behandeling van de diabetische voet.

Als u wilt weten wat onze pedicures voor u kunnen betekenen laat u dan informeren over onze behandelmogelijkheden en laat u van een vrijblijvend advies voorzien.

Pedicure

Skinbalanz is een toonaangevende onderneming op het gebied van huidverbetering, voetverzorging en visagie. Als specialist in voetverzorging kunt u bij ons terecht voor de verzorging en het voorkomen of verhelpen van problemen aan uw voeten. Daartoe behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. Naast het wegnemen van de klachten kunnen wij u eveneens van advies voorzien over hoe u deze problemen in de toekomst kunt voorkomen.

In onze praktijk zijn wij onder meer gespecialiseerd in de behandeling van de Diabetische Voet. Door onze specialisaties en onze samenwerking met podotherapeutisch specialisten kunt u ook bij onze pedicures ook terecht voor de behandeling van meer complexe voetproblemen.

SkinBalanz is erkend en aangesloten bij ProVoet, de Landelijke Organisatie voor de voetverzorger/pedicure. Tevens is onze praktijk opgenomen in het Kwaliteits Register Pedicures (KRP) van ProCert. Ten behoeve van erkenning door de zorgverzekeraars hebben wij een AGB-code, waardoor de behandeling van de 'Diabetische Voet' door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) kan worden vergoed.

LET OP: WIJ PLANNEN OP DIT MOMENT GEEN PEDICUREBEHANDELINGEN MEER IN.

Meer weten hierover?

Lees meer >>