Ons streven

In onze praktijk streven wij ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij staan we voor natuurlijke huidverbetering. Je huid zelf aan het werk zetten en het beste uit je huid halen door middel van je eigen zelfherstellende vermogen. Veiligheid, natuurlijke huidvernieuwing en bewezen resultaten staan hierbij centraal.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Over ons

SkinBalanz is de toonaangevende praktijk op het gebied van huidverbetering, voetverzorging en visagie in Zwolle. Als specialist in huidverbetering en voetverzorging beschikken wij over een jarenlange praktijkervaring. In 2018 zijn wij uitgeroepen tot beste Meta Therapy specialist en in 2014 hebben wij de Beauty Award in ontvangst mogen nemen, waarmee wij zijn uitgeroepen tot schoonheidsspecialist van het jaar.

Bij Skinbalanz staan we voor natuurlijke huidverbetering. Uw huid zelf aan het werk zetten en het beste uit uw huid halen door middel van je eigen zelfherstellende vermogen. Veiligheid, natuurlijke huidvernieuwing en bewezen resultaten staan hierbij centraal. Op het gebied van huidverbetering biedt SkinBalanz een breed scala aan behandelingen, waaronder bindweefselmassage, acnebehandeling alsmede rimpel- en littekenreductietherapie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ontspannende behandelingen.

Tevens kunt u in onze praktijk terecht voor passende voetverzorging door een gediplomeerd (medisch) pedicure. Door specialisaties in onder meer de behandeling van de Diabetische Voet en de samenwerking met podotherapeut kunt u ook bij ons ook terecht voor de behandeling van meer complexe voetproblemen.

Tot slot verzorgd de visagiste van SkinBalanz graag uw make-up voor diverse gelegenheden. Of u nu graag opgemaakt wilt worden voor een speciale gelegenheid, feest of wellicht uw bruiloft, onze visagiste neemt graag de tijd voor u en stelt uw persoonlijke wensen voorop.

Foto (Willemijn Roeland Fotografie): vlnr Emmy, Sophie (boven), Merlin (onder), Linda en Tessa.