Huidcoach

meer dan een schoonheidsspecialiste

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

BELANGRIJKE MEDEDELING PEDICURE

Ondanks dat wij al geruime tijd op zoek zijn naar kwalitatief goed nieuw (pedicure)personeel, is dit tot op heden helaas niet gelukt. Een probleem waar veel bedrijven mee te maken hebben momenteel.

In verband met de aanhoudende drukte, ouderschapsverlof en het feit dat wij afscheid hebben moeten nemen van twee collega's, blijven wij helaas een onderbezetting houden. Het is daarom onmogelijk om de continuïteit van pedicurebehandelingen te blijven bieden. Tot onze spijt hebben wij hierdoor helaas moeten besluiten geen nieuwe pedicurebehandelingen meer in te plannen.

Wellicht heeft u ondertussen een andere pedicure kunnen vinden. Ons advies is om hier te blijven voor uw voetzorg. Mocht u nog op zoek zijn naar een pedicure, dan hebben wij een lijstje met pedicures in de omgeving die nog ruimte bieden in hun agenda.

Wij vinden het ontzettend vervelend om deze beslissing te moeten nemen en natuurlijk begrijpen we dat dit misschien een teleurstelling voor u is. We hadden het ook graag anders gezien. Onze excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Celine, Emmy, Linda, Merlin, Sophie en Tessa.