Huidcoach

meer dan een schoonheidsspecialiste

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Huidverbetering

SkinBalanz is een toonaangevende onderneming op het gebied van huidverbetering, voetverzorging en visagie. Als specialist in huidverbetering beschikken wij over een jarenlange praktijkervaring, welke wij u bieden vanuit ons uniek totaal concept. Ons streven is u zichtbare en vooral duurzame huidverbetering te bieden. Dit doen wij door ons te richten op het stimuleren en behouden van uw huid.

Waarom naar de Huidcoach?

Uw huid bestaat uit drie verschillende lagen, de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De opperhuid wordt gevormd door 5 verschillende laagjes cellen (ook wel de epidermis). Bij de reguliere schoonheidsspecialist wordt er doorgaans in de bovenste lagen (hoornlaag) van de opperhuid gewerkt.

De huidcoach gaat echter een stapje verder en zal het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid aanspreken in de diepere huidlagen. Onder de opperhuid bevindt zich namelijk de lederhuid (de dermis). In deze laag bevinden zich onder andere de bindweefselcellen (bijvoorbeeld collageen welke voor stevigheid zorgt in de huid), de bloedvaatjes en talg- en zweetklieren. Onder de lederhuid bevindt zich de onderhuid (de subcutis), die grotendeels bestaat uit onderhuids vetweefsel en voornamelijk een ondersteunende functie heeft.

Het werkgebied van de huidcoach bevindt zich hoofdzakelijk in de tweede huidlaag, de lederhuid. Omdat de huidcoach onder andere gespecialiseerd is in de bindweefselmassage, zal de huid door middel van deze intensieve massage alle huidfuncties in de lederhuid worden gestimuleerd. Hierdoor zal de huid van binnenuit herstellen en vernieuwd worden, met een duurzame huidverbetering als resultaat.

Haal meer uit uw huid

Onze behandelingen richten zich op de aanpak van de kern van een huidprobleem in de dieper gelegen huidlagen, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Daarmee vult onze huidcoach de ruimte tussen gewone schoonheidsspecialist en de stap naar arts of kliniek.

U kunt bij ons terecht voor huidspecialistische zorg, waaronder hannah basis gezichtsbehandeling, bindweefselmassage, acnebehandeling, rimpel- en littekenreductietherapie alsmede microdermabrasie. Daarbij stellen onze huidcoaches u in staat om een optimale huidconditie te bereiken.
Met de X-perience maakt u eenvoudig kennis met echte huidverbetering met behulp van de hannah producten, de hannah massagetechnieken en het unieke hannah systeem!
Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling.

Unieke werkwijze

De doelstelling van onze hannah huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat.

U wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.