Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah X-perience

55 min. €59,00

De behandeling

De eenmalige hannah X-perience behandeling laat u kennismaken met echte huidverbetering. Tijdens de hannah X-perience ervaart u het huidverbeterende hannah systeem, de unieke producten in combinatie met de befaamde bindweefselmassagetechnieken. Kortom: Ontdek waar hannah voor staat met de hannah X-perience!

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij zal de conditie van uw huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, en de pH-waarde (de zuurmantel van de huid). Op basis hiervan kan de behandeling worden afgestemd op de specifieke vereisten die uw huid stelt om het zelf herstellend vermogen ervan te stimuleren.

Gedurende de behandeling worden alle stappen van het hannah-systeem doorlopen, waaronder: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Daarbij kunt u direct ervaren wat de unieke hannah bindweefselmassage voor uw huid kan betekenen. Tijdens en na de behandeling worden daarbij de producten toegepast die speciaal op uw huid zijn afgestemd. Om u te helpen de bereikte resultaten te behouden en/of verder door te zetten wordt afgesloten met een persoonlijk advies over de wijze waarop u uw huid thuis zelf kan verzorgen.

Behandelstappen

De hannah X-periencebehandeling bestaat uit:

  • Intakegesprek

  • Huidmeting met de hannah Skin Analyzer

  • Reiniging

  • Enzymatische peeling

  • Scrub plus op het decolleté

  • Stimuleren van de doorbloeding met Cell Active

  • De unieke hannah Bindweefselmassage

  • Afsluitende producten afgestemd op uw huid

  • Huidverzorgingsadvies

Resultaten

Met de X-perience ontdekt u welk potentieel in de huid aanwezig is om de circulatie van de huid te verbeteren en daarmee de conditie hiervan op natuurlijke wijze te verbeteren. Daarbij draagt de bindweefselmassage bij aan het stimuleren van de huiddoorbloeding, de aanmaak van collageen (de stevigheidsvezels in de huid), vermindering van verklevingen en versteviging van het bindweefsel.