Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah Trans6peel

in beh. €29,50

Deze behandeling is uitsluitend op te nemen binnen een hannah behandeling.

De behandeling

De hannah Trans6peel is peeling met zeer effectieve werking. Door de combinatie van ingredienten wordt een scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt. De Trans6peel heeft een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Daarnaast helpt deze om littekens te verzachten door de huidverdikking, grove poriestructuur en huidverslapping effectief aan te pakken. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Toepassing van de hannan Trans6peel helpt daarnaast om een onzuivere huid te verbeteren. Deze behandeling is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.