Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah Microdermabrasie

60 min. €85,00

Microdermabrasie betekent letterlijk 'afslijpen van de huid'. De microdermabrasiebehandeling is een veilige huidverbeterende behandeling waarbij er met een gecontroleerde straal van ultrafijne aluminiumkristallen middels een vacuüm over de huid wordt geblazen en direct worden opgezogen. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag (Stratum Corneum) bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om werkstoffen optimaal op te nemen. Bovendien wordt hierdoor de opbouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling de aanmaak van onder andere collageen sterk toeneemt, waardoor er vernieuwing van de huid plaatsvindt. Het grote voordeel van microdermabrasie is dat het vele malen intensiever is dan een scrub en vele malen veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.

De microdermabrasie behandeling is zeer geschikt voor bijvoorbeeld: (acne)littekens, huidverjonging, fijne rimpels,passieve acne, grove poriën en een door de zon beschadigde huid. Tevens is de behandeling aan te raden bij een rokershuid, een slecht doorbloedde huid, sterk verhoornde of onzuivere/vette huid.

Na de microdermabrasie behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen, vergelijkbaar met wanneer u iets te lang in de zon heeft gezeten. Omdat er een dun laagje van de huid is afgeslepen en de huid wordt gestimuleerd zichzelf weer te herstellen, is het van belang dat de huid goed wordt nabehandeld met de juiste thuisverzorgingsproducten. Gebruik tot minimaal twee weken na de microdermabrasie behandeling of tijdens de gehele kuur ook dagelijks een zonbescherming minimaal factor 30).

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de behandeling in kuurverband (1 x in de 7 - 10 dagen) toe te passen en de behandeling eens in de 4-5 weken te herhalen om het resultaat te behouden.

De hannah Microdermabrasiebehandeling bestaat uit:

  • Huidmeting met de hannah Skin Analyzer

  • Reiniging

  • Enzymatische peeling

  • Ontvetten en voorbereiden van de huid

  • Microdermabrasiebehandeling

  • Kalmerend kompres met lotion

  • Intensief vochtherstellend masker

  • Afsluitende producten afgestemd op uw huid (met zonfactor)

  • Huidverzorgingsadvies