Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah Fruitzuren

in beh. €24,00

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is.

Een van de methoden hiertoe is het aanvullen van uw behandeling met een fruitzuurbehandeling. Met de fruitzuur (ofwel glycolzuur) behandeling verbeteren we de hydratatie, de doorbloeding en de aanmaak van collageen in de huid. Hiermee kunnen een vroegtijdige veroudering en rimpelvorming actief worden voorkomen, maar ook de huidconditie wordt aanzienlijk verbeterd. De huid die op een veilige manier tot in de diepte een peeling krijgt, is vele malen beter in staat om zichzelf te herstellen en om de huidverbeterende hannah producten optimaal op te nemen. De fruitzuren hebben tevens een zeer positieve werking op o.a. pigmentaties, eczemen, rimpeltjes en sterk verhoornde of vale huiden.

Deze behandeling is uitsluitend op te nemen binnen een hannah behandeling.