Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah Fruitzuren

in beh. €24,00

Deze behandeling is uitsluitend op te nemen binnen een hannah behandeling.

De behandeling

Bij een fruitzuur (ofwel glycolzuur) behandeling worden de dode huidcellen, die zich in de toplaag van uw huid bevinden, verwijderd. Dit leidt ertoe dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Hiermee kunnen een vroegtijdige veroudering van de huid en rimpelvorming actief worden voorkomen, maar ook de huidconditie aanzienlijk worden verbeterd.

Wanneer de huid op een veilige manier tot in de diepte een peeling krijgt, is deze vele malen beter in staat om zichzelf te herstellen en om eventueel daarop aangebrachte producten op te nemen. Door fruitzuren in een behandeling op te wordt gezorgd dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de huidverbeterende producten van hannah optimaal worden opgenomen in uw huid.

Resultaten

Fruitzuren hebben een zeer positieve werking in de behandeling van onder andere pigmentaties, eczemen, rimpeltjes en sterk verhoornde of doffe huidtypes. In samenspraak met de huidcoach kan de behandeling, met gebruik van fruitzuren, toegespitst worden op het bereiken van de voor u gewenste resultaten.