Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah Bindweefselmassage

75 min. €85,00

De behandeling

Tijdens de hannah Bindweefselmassagebehandeling zal de huid op een unieke en zeer intensieve manier worden gestimuleerd om zichzelf te gaan herstellen en een duurzame huidverbetering te verkrijgen. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuids bindweefsel) en is daarmee ware fitness voor uw huid!

Deze unieke bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, de aanmaak van collageen en elastine(de stevigheidsvezels in de huid), vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte of verminderderde doorbloeding kunnen onder andere rimpels en lijntjes, verklevingen of zelfs acne ontstaan. Dankzij de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd.

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Behandelstappen

Deze zeer intensieve behandeling bestaat uit:

  • Huidmeting met de hannah Skin Analyzer

  • Reiniging

  • Enzymatische peeling

  • Scrub plus op het decolleté

  • Onzuiverheden verwijderen

  • Stimuleren van de doorbloeding met Cell Active

  • De unieke hannah Bindweefselmassage

  • Intensief masker

  • Afsluitende producten afgestemd op uw huid

  • Huidverzorgingsadvies

Resultaten

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties, zoals een vale en vermoeide huid, rimpels/lijntjes, acne, littekenvorming en preventief om het huidverouderingsproces te vertragen. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage en/of de hannah Rimpelreductietherapie worden injectables of cosmetische ingrepen vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!