Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

hannah Acné

60 min. €72,00

De behandeling

De hannah acnébehandeling is geschikt voor de onzuivere huid, waarbij de huid diep zal worden gereinigd en worden hersteld. Voor aanvang van de behandeling wordt er een intake afgenomen en de huidwaarden gemeten met de hannah Skin Analyzer, om een volledig beeld te krijgen van de huid. Een standaardbehandeling voor acné bestaat echter niet en zal in alle gevallen per persoon worden bekeken.

De hannah acnébehandeling biedt uitkomst voor huidproblemen in de puberteit, hormonale problemen, bij mee-eters/comedonen, overtollige talgproductie, (jeugd)puistjes en irritaties van de opperhuid. Doordat acne een aandoening is met een chronisch karakter vraagt de behandeling hiervan doorgaans langdurige aandacht. Wanneer de acnébehandeling periodiek zal worden herhaald met de ondersteunde producten voor thuisgebruik, zal de huidconditie na een aantal weken aanzienlijk verbeteren en het herstel versnellen. Tevens wordt dankzij de hannah acnébehandeling de kans op littekens aanzienlijk verminderd.

Behandelstappen

De hannah Acnébehandeling bestaat doorgaans uit:

  • Huidmeting met de hannah Skin Analyzer

  • Reiniging

  • Enzymatische peeling

  • Stimuleren van de doorbloeding met Cell Active

  • Onzuiverheden verwijderen

  • Zuiverend en kalmerend masker

  • Afsluitende en herstellende producten afgestemd op uw huid

  • Huidverzorgingsadvies

Resultaten

De Acnébehandeling heeft op de huid een zuiverend en kalmerend effect, verminderd mee-eters/comedonen, reduceert overtollige talgproductie, (jeugd)puistjes en irritaties van de opperhuid. Als gevolg hiervan gaat de behandeling acné vorming tegen.