Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Elektrisch ontharen

15 min. €23,00

Met elektrisch ontharen kunnen ontsierende haren in het gezicht definitief worden verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Onze huidcoach bepaalt welke methode voor u het meest geschikt is, zodat u maximale resultaten wordt behaald. Veelal wordt deze behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar.

Elektrisch ontharen is een methode om een haar definitief te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een naald, die langs de haar in het haarzakje wordt gestoken. Door het geven van een stroomstootje wordt warmte toegevoegd en wordt de haar met wortel en al verwarmd en daardoor vernietigd.

Alle haarkleuren kunnen door middel van elekrisch ontharen worden behandeld. Het is zeer goed toepasbaar bij kleine gebieden zoals de bovenlip en op de kin.