Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de hannah behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Elektrisch ontharen

15 min. €26,00

De behandeling

Met elektrisch ontharen kunnen ontsierende haren in het gezicht definitief worden verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Onze huidcoach bekijkt welke methode voor u het meest geschikt is, zodat u maximale resultaten wordt behaald. Veelal wordt deze behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Elektrisch ontharen is een bewezen methode om een haar definitief te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een flinterdun steriel naaldje, die langs de haar in het haarzakje wordt aangebracht. Door het geven van stroom wordt warmte toegevoegd en wordt de haar met wortel en al verwarmd en daardoor vernietigd. Haar voor haar wordt het te behandelen gebied aangepakt en er zijn veelal meerdere behandelingen nodig als het om meerder haren gaat.

Alle haarkleuren kunnen door middel van elektrisch ontharen worden behandeld. Het is zeer goed toepasbaar bij kleine gebieden zoals de bovenlip en op de kin.

Resultaten

Afhankelijk van de haaigroeifase waarin de haren zich bevinden, kunnen haren met deze methode definitief verwijderd worden. Een haar kan zich bevinden in de groeifase, de overgangsfase of de rustfase. Het is helaas niet te zien in welke fase een haar zich precies bevind. Is de haar is een groeifase, dan is de kans groot dat de haar na 1 behandeling weg blijft. Is de haar in de overgangs- of rustfase, dan groeit er al een nieuwe haar onder in het haarzakje en zal deze haar opnieuw behandeld moeten worden.