Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de specialistische behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Dr. Schrammek Greenpeel

80 min. €97,50

De behandeling

Natuurlijk mooi met de GREEN Peel kruidenpeeling van Dr. Med. Christine Schrammek. Deze behandeling bevat een mix van zuivere natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Het doel van deze behandelingen en specifieke producten is het creëren van een gezonde huid en het vinden van een oplossing voor talrijke huidproblemen zoals de onzuivere huid, pigmentaties, zonbeschadiging, couperose, acne of anti-aging.

Deze behandeling geeft een intensieve booster aan de huid, onder andere door de celvernieuwing en collageenvorming van de huid van binnen uit te stimuleren, de microcirculatie te bevorderen en de opname van de huid te verhogen. Door middel van een speciale kruidencombinatie wordt de huid gestimuleerd om de celdeling te versnellen en hierbij huidverbetering te bevorderen, zonder de beschermlaag van de huid aan te tasten. Dit maakt deze behandeling geschikt om het hele jaar te kunnen ondergaan, daarbij raden we wel het gebruik van een spf 39 aan.

Er zijn 3 sterktes in de kruidenpeeling;

 • Schrammek Fresh-up (lichtste behandeling waar altijd mee gestart wordt)

 • Schrammek Energy (middel)

 • Schrammek Classic (sterk)

Met de Schrammek Fresh-up (licht) en Energy (middel), wordt de huidconditie intensief verbeterd, maar treed er (nagenoeg) geen vervelling op. Bij de Schrammek Classic (sterk) behandeling ondergaat de huid een natuurlijk vervellingsproces gedurende 3 tot 5 dagen. Bij de Fresh-up(licht) en de Energy (middel) behandeling dient de huid tot 24-48 uur tot na de behandeling droog te worden gehouden en bij de Classic (sterk) behandeling zelf 5 dagen voor een optimale doorwerking van de kruiden. Tevens adviseren we een zonfactor gedurende deze dagen aan te brengen. Na 5-7 dagen volgt er bij een Schrammek Classic (sterk) behandeling een nabehandeling, welke bij de behandelprijs is inbegrepen.

Behandelstappen

De Dr. Schrammek Greenpeelbehandeling bestaat uit:

 • Reiniging

 • Aanbrengen kalmerende en hydraterende lotion

 • Peeling

 • Voorbereiden van de huid

 • Kruidenpeeling (licht, middel of sterk)

 • Ampul

 • Herstellend masker

 • Cremé afgestemd op uw huid

 • Huidverzorgingsadvies

Resultaten

De Dr. Schrammek kruidenpeelings verbeteren de doorbloeding van de huid, stimuleren huidvernieuwing, verminderen huidonzuiverheden, vlakken huidplooien uit en maken de structuur van littekens zachter. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd de behandeling uit te voeren in kuurverband met een minimale periode van vier weken tussen de afzonderlijke behandelingen.

Overige informatie

Bij de Schrammek Energy (middel) en Classic (sterk) behandelingen is een doos ampullen bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Bij de Schrammek Classic (sterk) behandeling is tevens de nabehandeling na 8-7 dagen na de initiële behandeling bij de behandelprijs inbegrepen.