Huidcoach

In onze praktijk streeft de huidcoach ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaat de hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist! Onze huidcoach helpt u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de specialistische behandelmethodes, producten en de unieke massagetechnieken.

Weten wat onze huidcoach voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Dr. Schrammek Greenpeel

80 min. €85,00

Natuurlijk mooi met de GREEN Peel kruidenpeeling van Dr. Med. Christine Schrammek. Deze behandeling bevat een mix van zuivere natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Het doel van deze behandelingen en specifieke producten is het creëren van een gezonde huid en het vinden van een oplossing voor talrijke huidproblemen zoals de onzuivere huid, pigmentaties, zonbeschadiging, couperose, acne of anti-aging.

Deze behandeling geeft een intensieve booster aan de huid, onder andere door de celvernieuwing en collageenvorming van de huid van binnen uit te stimuleren, de microcirculatie te bevorderen en de opname van de huid te verhogen. Door middel van een speciale kruidencombinatie wordt de huid gestimuleerd om de celdeling te versnellen en hierbij huidverbetering te bevorderen, zonder de beschermlaag van de huid aan te tasten. Dit maakt deze behandeling geschikt om het hele jaar te kunnen ondergaan.

Er zijn 3 sterktes in de kruidenpeeling;

  • Schrammek Fresh-up (lichtste behandeling waar altijd mee gestart wordt)

  • Schrammek Energy (middel)

  • Schrammek Classic (sterk)