Huidspecialist

Onze huidspecialisten helpen u met natuurlijke huidverbeteringsmethodes aan direct zichtbare en bewezen verbetering van uw huidconditie. Een algehele opfrissing van de huid met een fijnere structuur, kleinere poriën, meer stevigheid en elasticiteit. Een frissere, jongere en natuurlijke uitstraling.

Weten wat onze huidspecialist voor u kan betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

Dermatude behandeling

vanaf €135,00

Gezien in LINDA magazine, Beautyjournaal en Youtube!

De natuurlijke facelift zonder botox of fillers.

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare en bewezen resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Hoe werkt de Dermatude behandeling?

Door middel van onzichtbare microperforaties in de opperhuid, wordt het zelfherstellende vermogen van de huid gestimuleerd en worden collageen en elastine geproduceerd om de microperforaties te repareren. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen (subjectables) in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben en de fibroblast (de bindweefselcel) zich bevindt. Na 1 behandeling merkt men al resultaat en in kuurverband van ongeveer 8 behandelingen zijn de resultaten ongekend!

De behandelmogelijkheden

De Dermatude Meta Therapy gezichtsbehandeling verbetert de algehele conditie van de huid en wordt succesvol ingezet bij de behandeling van:

 • fijne lijntjes;

 • diepe (frons)rimpels;

 • neus-lippenplooi;

 • kraaienpootjes;

 • wallen;

 • grove poriën;

 • gedehydrateerde huid;

 • verslapte kaaklijn;

 • (acne) littekens;

 • hyperpigmentatie;

 • algehele huidverslapping.

Rimpelbehandeling

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele (diepere) rimpels behandeld worden met een speciale techniek en een aparte naaldmodule. De huid vult hierbij zelf de rimpel van binnenuit waardoor de rimpels vlakker worden, met een jeugdige uitstraling als resultaat.

Tijdens en na de behandeling

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door onze gecertificeerde Dermatude schoonheidsspecialisten, met de officiële Dermatude Meta Therapy apparatuur en producten. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan op sommige locaties (bijvoorbeeld het voorhoofd of kaaklijn) wat gevoeliger zijn. Er is geen verdoving nodig om de behandeling te ondergaan. Na de behandeling kan de huid nog wat rood zijn, maar dit verdwijnt vrij snel. Gebruik daarna dagelijks een SPF 30 (minimaal 2-3 weken), vermijd de eerste 1-2 dagen na de behandeling intensief sporten/ sauna/zwembaden, douchen mag wel. Na 24 uur mag je alweer make-up aanbrengen.

Voor een optimaal resultaat, wordt geadviseerd om eerst te starten met een kuur van 8 gezichtsbehandelingen. De eerste 4 behandelingen vinden 1x per week plaats, de opvolgende behandelingen om de week. Tijdens de kuur kan de rimpelbehandeling gecombineerd worden voor het beste resultaat.

Bewezen resultaten

Dermatude voert officiële invivo testen uit op het effect van de Meta Therapy behandelingen, dat wil zeggen dat resultaten gemeten en gemonitord worden. Deze meetresultaten worden naar een onafhankelijke officiële instantie verstuurd. De resultaten wijzen significante huidverbetering uit na de inzet van Dermatude Meta Therapy behandelingen.

Wilt u meer weten? Kijk bekijk dan de video: video Dermatude behandeling