Visagie

In onze praktijk verzorgt onze visagiste de make-up voor onder andere speciale aangelegenheden, professionele (portret)foto's alsmede reclame- en promotionele uitingen. Maar ook bij bruiloften zorgen wij ervoor dat onze klanten er zichtbaar mooier uitzien.

Weten wat onze visagiste voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bruidsmake-up

90 min. €135,-

Op de mooiste dag van uw leven staat u in het middelpunt van de belangstelling! Wij verzorgen graag voor uw bruidsmake-up,waar u de hele dag plezier van zult beleven. Of u nu graag naturel opgemaakt wilt worden of juist een opvallende, feestelijke make-up wenst, uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop.

Ongeveer 2 à 3 weken voor u gaat trouwen wordt er een afspraak gepland voor de proef bruidsmake-up, waarbij er wordt geluisterd naar uw wensen, gekeken wordt naar de kleur/materiaal van uw bruidsjurk en het bruidsboeket.

Uiteraard kunnen wij uw bruisvisagie ook op locatie komen verzorgen (binnen Zwolle). Bij de bruidsmake-up is een proefmake-up (in de praktijk) inbegrepen. De kosten voor een bruidsmake-up op locatie bedragen €195,00. Trouwt u buiten Zwolle, dan berekenen wij aanvullend een km-toeslag van €0,30 per verreden kilometer.