BalanzBlog

Welkom op onze BalanzBlog! In onze blog leest u interessante artikelen over huidverbetering, pedicure en visagie en weetjes over onze praktijk.

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten, wie weet schrijven wij er dan een leuke blog over. Veel leesplezier!

BalanzBlog#2: Het C-Woord

Corona… we kunnen het C-woord ondertussen niet meer horen, luchten of zien. Tegelijkertijd raken we niet uitgekeken op het nieuws en willen we alle updates meekrijgen. Want stel je voor dat…

Misschien zijn de cijfertjes vandaag wel beter dan die van gisteren en dat geeft hoop! Het is elke dag afwachten voor iedereen. Letterlijk iedereen. Iedereen heeft het momenteel, in meerdere of mindere mate, zwaar. Particulieren, ondernemers, ouders, kinderen, studenten, de ouderen in onze verzorginshuizen, iedereen die een dierbare heeft verloren… C slaat geen groep over! C hakt er bij iedereen in, ook bij ons.

Ook wij hebben onze deuren moeten sluiten. Wij balen. En velen met ons. Daarom hebben wij besloten om van de nood een deugd te maken! En nu we toch bezig zijn kunnen we van het C- woord net zo goed iets positief maken. Dus voor dit moment betekent C geen Corona, maar Cheers! Cheers op alle mooie dingen die nog wel zijn.

Zo hebben wij al onze specialisaties tijdelijk even ingezet op andere vlakken. In plaats van wimpers en wenkbrauwen verven, verven wij de muren. Productadvies heeft even plaats gemaakt voor behangconsultancy. En als klap op de vuurpijl zijn deze huidcoaches tegenwoordig gespecialiseerd in het organiseren van alle feesten en partijen. Met stip op nummer 1… (tromgeroffel)… het 10-jarig jubileum van SkinBalanz in september! Meer info hierover volgt natuurlijk snel. Cheers!

Here's to the ones that we got. Cheers to the wish you were here, but you're not.
Maroon 5 - memories

  • Cheers op alle goede vooruitzichten

  • Cheers op je partner en je kinderen (ook al kun je ze nu wel regelmatig achter het behang plakken)

  • Cheers op al de feestjes die we na deze crisis mogen gaan vieren

  • Cheers op alle knuffels en kusjes die in het verschiet liggen

  • Cheers op alle mooi initiatieven en hulp die wordt geboden (toppers!)

  • Cheers op de goede afloop

  • Cheers op al onze fantastische klanten (we missen jullie!)

Cheers op de streeploze luchten, helderblauw
SkinBalanz blauw

Hopelijk tot heel snel! Zorg goed voor jezelf en zo ook voor anderen!