BalanzBlog

Welkom op onze BalanzBlog! In onze blog leest u interessante artikelen over huidverbetering, pedicure en visagie en weetjes over onze praktijk.

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten, wie weet schrijven wij er dan een leuke blog over. Veel leesplezier!

BalanzBlog#1: Smile...!

Soms komt er binnen het team van SkinBalanz een idee langs dat echt heel erg leuk is! Zo leuk zelfs dat we dit het liefst zo snel mogelijk tot uitvoering willen brengen. We hebben het er tussen de bedrijven door nog eens met elkaar over, laten het een beetje in ons hoofd omgaan en vervolgens… zijn we een paar maanden verder. Want tja, soms is er simpelweg de tijd niet voor. Dit fantastische idee heeft dus een aantal maandjes in het vat zitten pruttelen, wachtend op het juiste moment. Nu is het dan eindelijk zover: de vlag kan uit, want de eerste blog van SkinBalanz is een feit!

En hoe leuk is dat! Vanaf nu kun je regelmatig een leuke/ informatieve/ grappige blog verwachten op het gebied van alles dat te maken heeft met beauty en huidverbetering. Gewoon omdat het kan en omdat wij het leuk vinden om het reilen en zeilen van SkinBalanz te delen met onze klanten.

Het reilen en zeilen van SkinBalanz begint natuurlijk bij het team. Die bestaat ondertussen uit vijf professionele specialistes. Een fantastisch team dat een aantal weken geleden uitgebreid op de foto is gezet. En dat is natuurlijk best een beetje een dingetje, zo'n enorme en professionele fotocamera vlak voor je neus.

Wist je dat je voor de perfecte close-up foto je de kin iets naar voren moet zetten en tegelijkertijd iets omhoog moet doen? Probeer maar eens. Nee niet zo… iets naar beneden, nee nu weer iets omhoog… nog een stukje naar voren… niet te overdreven… tja, best lastig hè? Eigenlijk is het praktisch onmogelijk! Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken, het was een geslaagde shoot! Wel een koude shoot trouwens, met een buitentemperatuur van amper 5°C, veel wind en weinig zon (had ik al gezegd dat het voornamelijk een buitenshoot was?) voelde we ons echte die-hard fotomodellen. Daar stonden we met zijn vijven op een rij, klappertandend, big smile, kippenvel, beste pose… Het resultaat? Fantastische foto's! Graag delen we er alvast een aantal met jullie, want dit kunnen we jullie toch niet onthouden.