BalanzBlog

Welkom op onze BalanzBlog! In onze blog leest u interessante artikelen over huidverbetering, pedicure en visagie en weetjes over onze praktijk.

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten, wie weet schrijven wij er dan een leuke blog over. Veel leesplezier!

BalanzBlog #4 BACK TO WORK!

Het is zover! Het heeft in totaal zeven weken geduurd, maar nu kan de vlag (voor de zoveelste keer deze periode) uit. Vanaf aankomende maandag 11 mei mogen wij onze deuren openen en al onze klanten weer welkom heten!

Wij begrijpen dat veel van jullie niet kunnen wachten tot ze weer plaats kunnen nemen op de felbegeerde stoel. Want de voeten doen ondertussen wel een beetje zeer, de wenkbrauwen zijn onzichtbaar en/of overwoekend en de huid heeft weer een flinke oppepper nodig. Heel begrijpelijk! Ook wij hebben jullie gemist en alle behandelingen die daarbij horen. We zijn ontzettend blij en opgelucht dat we onze werkzaamheden weer mogen oppakken

Maar… wij vragen om geduld en begrip. Hou er rekening mee dat onze agenda straks overstroomd wordt door enthousiaste klanten. Dat onze telefoon roodgloeiend staat en de mailbox volstroomd met allemaal aanvragen. Dat Merlin met verlof is en ook de vakantieperiode voor de deur staat. Wij kunnen ons helaas niet opsplitsen in meer mensen (zou soms wel erg handig zijn trouwens!) en helaas ook niet meer plek kunnen creëren in de agenda. Wij proberen extra bij te springen op verschillende momenten in een poging zoveel mogelijk klanten blij te maken. Het plekje op de stoel die je zo graag wilt laat misschien iets langer op zich wachten. Maar vertrouw erop dat die plek gaat komen!

Wij zorgen voor…alle extra voorzorgmaatregelen! Zo zorgen wij ervoor dat we iedereen veilig behandeld kan worden. Gelukkig hebben wij voldoende beschermingsmateriaal op voorraad om een hele tijd te overbruggen. Wij vragen van jou: blijf thuis als je klachten hebt (of je partner/kinderen). Hier hebben wij begrip voor. Anderszijds kunnen ook wij wellicht een moment niet fit zijn en zijn dan ook genoodzaakt thuis te blijven. Hopelijk van jullie kant hiervoor ook begrip!

Nu…is het tijd om te proosten. Op ons mooie vak. Op al onze klanten. Op versoepling. Op de hoop dat de grootste piek definitief achter ons ligt. Proost op komende periode!

Tot snel in onze gerestylde (coronaproof) salon!